BIM: legjobbak közt a Valsir

Büszkék lehetünk a Valsir mérnökeire, mert örömmel jelentjük, hogy a Valsirt beválasztották a világ hét legjobb vállalata közé a BIMobject© Awards 2016 díjátadó „Developers’ Choice of BIMobject©, 2016” kategóriájában. Ez azt jelenti, hogy a Valsir által készített BIM modellek (3D épületinformáció-modellek) a világ legjobbjai közt vannak a legnagyobb ezzel foglalkozó weboldal fejlesztői szerint.

A BIMobject.com a legjobb nemzetközi platform az intelligens 3D termékinformációs modellek megosztására, mely már több mint 5 millió feltöltött építési termékkel rendelkezik. Az ez évi BIM világkonferenciájukat – melyen a győztest is kihirdetik – a svédországi Malmöben rendezik meg, november 2-3: https://bimobject.com/live/

A jelölés oka elsősorban a rendkívül fejlett, teljes mértékben parametrikus Valsir lefolyócső-rendszer modellek (Valsir PP, Valsir Triplus, Valsir Silere, Valsir HDPE), amik lehetővé teszik a programon belüli utólagos méretezést is, valamint a jó minőségű, részletesen kidolgozott Valsir WC-tartályok és egyéb csatornarendszer elemek.

A Valsir BIM modelljeit a honlapunkon itt találja: https://valsir.hu/index.php/letoltesek/bim-modellek

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ