Szemből vagy felülről?


Falsík alatti WC tartályok beépítésekor merülhet fel a kérdés, természetesen a nyomólap elhelyezését értve alatta.

Korábbi tartályoknál megszoktuk, hogy ilyen jellegű szabadságot csak egy pneumatikus üzemű berendezés adhat, de a Valsir Winner S WC tartály mechanikus üzemben is képes erre.

Főként akkor merül fel igényként a nyomólap felső elhelyezése, ha a szokásosnál (1140 mm) kisebb, 800 ill. 880 mm magas tartályokat építünk be. Ilyenkor az ülőke és a tető felhajtott állapotában részben vagy egészben letakarja a nyomógombokat körülményessé téve ezzel az öblítést. Amennyiben az építészeti kialakítás megengedi, szóba kerülhet a nyomólap felső elhelyezése, mely esztétikailag is különlegesebben hat, és a tartály esetleges szerelésekor is könnyebbséget jelent.

A Valsir megoldásánál egyetlen alkatrész áthelyezésével, tehát mindenféle külön tartozék felhasználása nélkül tudjuk megoldani a 90°-al elforgatott működtetést, viszont erre már a beépítés során gondolni kell, mert ez természetesen a tartály elburkolást is érinti.

nyomólapelhelyezés szemből

nyomólapelhelyezés felülről

Különleges belső tereket alakíthatunk ki így, de akkor is nagyon jól jöhet, amikor a szaniter ablak alá kerül és a rendelkezésre álló parapetmagasság miatt nem lehetséges normál magasságú tartály beépítése.

Akár mechanikus, akár pneumatikus üzemet kell megvalósítani, mintegy 190 féle esztétikus nyomólap közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ