Valsir TriPlus hangcsillapított szennyvízelvezetés számtalan lehetőséggel


Számtalan, a tervezők és a kivitelezők feladatát megkönnyítő megoldást találhatunk a Valsir TRIPLUS rendszer elemei között, mert a Valsir nagyon érti a dolgát ezen a területen.
Az, hogy ø32-250 mm között elérhető, hogy kiemelkedően jó hangcsillapítási adatokkal bír, vagy hogy Valsir szabadalmaztatott háromrétegű rendszerről beszélünk talán sokaknak nem újdonság már, de hogy mennyi érdekes megoldási lehetőséget kínál, az nekünk is csak akkor tudatosult, mikor a VALSIR EXPO területén egymás mellett kiállítva láttuk ezeket.

A Valsir a téma szakértőjének számít, melyet a világ minden részén, illusztris helyszínekre beépített rendszerei is bizonyítják, kezdve a legmodernebb felhőkarcolóktól, a Milánói Scaláig bezárólag.
A segítségünkre siet a rendszer, ha pl. több különböző átmérőjű ágvezetéket szeretnénk az ejtővezetékre bekötni, és nem szeretnénk rossz kompromisszumokat kötni.

Az idom univerzálisnak mondható, hisz a bekötni kívánt ágvezetékek iránya mérete és sorrendje is csak rajtunk múlik. Gumi alapanyagú szűkítők segítségével köthetünk rá az egyes csatlakozási pontokra.
De említhetnénk a következő képen feltűnő nagy szennyvízlevezető kapacitású rendszerek kialakítására alkalmas speciális ágvezeték bekötő idomot is, melyet előszeretettel alkalmaznak magas épületek esetén. Ezt a gyártók rendszerint csak HDPE alapanyagból készítik, de a Valsir e tekintetben kivétel a tokos PP rendszereknél is elérhető ez a rendszerelem.

A padlóösszefolyó speciális gyári rögzítését a látjuk következő képen:A hosszváltozás felvételére alkalmas bilincs is megérdemli a figyelmet, mert közvetlenül a tokra felszerelve a kialakításának köszönhetően tökéletesen biztosítani tudja a feszültségmentesítést.Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ